Palvelumme

Ota yhteyttä ›

Monipuoliset siivouspalvelut sekä viherpalvelut yrityksille Turun seudulla

Ammattilaisella on taitoa ja aikaa – anna siis meidän hoitaa tilojesi siisteys.

Siivoamme monenlaisia kohteita risteilijöistä rakennustyömaihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin Turun seudulla. Meiltä voi tilata ylläpitosiivouksen, suursiivouksen tai muuttosiivouksen työtilojen vaihtuessa. Siivouspalvelut ovat sovittavissa joustavasti asiakkaan toiveiden mukaan. Kaikki työt onnistuvat, myös lattioiden pesut, kiillotukset ja vahaukset kivipesusta kokolattiamattoihin, samoin ikkunanpesut.

Tarjoamme

Laivateollisuuden siivoukset. Olemme erikoistuneet laivojen loppusiivouksiin pienistä projekteista suuriin valtameriristeilijöihin. Viimeisin projektimme oli Icon 1. Teemme myös lohko- ja runkosiivoukset.

Rakennus- ja loppusiivoukset. Tunnemme rakentamisen aikaisen siivouksen edellytykset. Siivoamme kohteita rakentamisen aikana sekä kohteen valmistuttua loppusiivouksen merkeissä. 

Yrityssiivoukset. Yrityksille tarjoamme jatkuvat, sopimukseen perustuvat toimistosiivoukset sekä golfkenttien päivittäiset siivoukset. 

Tehdassiivoukset. Vastaamme tuotantolaitosten siivoustarpeisiin, joissa työltä vaaditaan tavallista enemmän. Autamme pitämään tilat viihtyisinä ja työturvallisina.

Meillä on paljon tyytyväisiä asiakkaita, myös sinä olet tervetullut asiakaskuntaamme! Takaamme, että tilat saadaan siisteiksi ripeästi toivotulla lopputuloksella. Ota yhteyttä, kartoitetaan kohteesi ja tarvittavat siivouspalvelut.

Ota yhteyttä

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita